977 388 746 • Facebook

Aïna Salut i Benestar

Erika Serra López – Hridaya

M’he format com a instructora de yoga a l’escola Sanathana Dharma de Cestona (San Sebastián), on s’hi troba el Mestre Madhava, deixeble de Swami Vishnu Devananda i continuador de la tradició Guru-Kala que es transmet de Mestre a deixeble des de fa milers d’anys. La seva ensenyança es caracteritza per trencar vells tòpics, erròniament relacionats amb el yoga, creant un sistema de treball que s’integra plenament a la societat i vida quotidiana actual. El seu esforç ha estat fusionar l’antiga saviesa oriental amb el coneixement occidental.
Les classes - les assanes, la respiració conscient o relaxació -, són al final eines per acostar-nos a aquella essència nostra que ens proporcionarà pau, serenor i ens acostarà al mestre interior. Aquestes eines ens preparen per la meditació, construint la pau interior: " Fes-te amo del teu cos físic, mental i emocional, i cultiva la pau i la felicitat en tú ".
A les meves classes hi ha dues coses molt importants: Una d’elles és entendre com aplicar el que fem a classe a la vida quotidiana. Com la ment, les emocions i el cos físic ens dominen, i de quina manera podem actuar perquè això no sigui així. I l’altra és la presència. Estar present, i portar la ment de manera constant al present, és com la podrem dominar, i començar a fer passos pel camí del Yoga, que es troba en el nostre interior, just on comença, o acaba el món exterior.

“La meditació és la única tècnica de Yoga, ja que és a través d’ella que arribem al Yoga, a la unió conscient amb l’essència d’un mateix”. <br/>

Mestre Madhava